Meny
Søk
Ring oss:
906 18 490

Om oss.

Dieselmann AS er eid av Tom Andersen. Bedriftens grunnlag, var å levere rimeligere og originale Perkins deler enn det maskin- og motorimportørene kunne tilby. Allerede ett år etter oppstarten, hadde vi også solgt et betydelig antall deler til motorer fra Kobota. Derfor besluttet vi i 2018, å utvide vårt tilbud med deler for Kobotas motorer fra alternative leverandører. 

Alle kan til en viss grad skaffe deler gjennom internett og internasjonale aktører. Utfordringen er kunnskap for den som ikke driver med det spesielle motormerket hver dag. Vi har lavere marginer enn de vanlige importørene, og dette kommer kunden til gode. I tillegg spesialiserer vi oss kun på motordeler, og har mange års kunnskap om Perkins og Kubota.

Dieselmann AS er eid av Tom Andersen. Bedriftens grunnlag, var å levere rimeligere og originale Perkins deler enn det maskin- og motorimportørene kunne tilby. Allerede ett år etter oppstarten, hadde vi også solgt et betydelig antall deler til motorer fra Kobota. Derfor besluttet vi i 2018, å utvide vårt tilbud med deler for Kobotas motorer fra alternative leverandører. Alle kan til en viss grad skaffe deler gjennom internett og internasjonale aktører. Utfordringen er kunnskap for den som ikke driver med det spesielle motormerket hver dag. Vi har lavere marginer enn de vanlige importørene, og dette kommer kunden til gode. I tillegg spesialiserer vi oss kun på motordeler, og har mange års kunnskap om Perkins og Kubota.

Tom Andersen.

Firmaet ble startet av Tom Andersen i 2017. Han er også en av de som svarer på telefon eller e-post.

Tom har 12 års erfaring gjennom drift av eget verksted, 2 år som servicesjef i truckbransjen og 16 år som servicesjef nettopp mot Perkins dieselmotorer. Denne bakgrunnen gjør at han også kan svare på de mer kompliserte spørsmålene rundt dagens moderne motorer.

Kontakt ham gjerne på vår vanlige e-post adresse, eller ring 906 18 490.

Tom Andersen. Firmaet ble startet av Tom Andersen i 2017. Han er også en av de som svarer på telefon eller e-post. Tom har 12 års erfaring gjennom drift av eget verksted, 2 år som servicesjef i truckbransjen og 16 år som servicesjef nettopp mot Perkins dieselmotorer. Denne bakgrunnen gjør at han også kan svare på de mer kompliserte spørsmålene rundt dagens moderne motorer. Kontakt ham gjerne på vår vanlige e-post adresse, eller ring 906 18 490.

Runar Graarud.

Runar har 20 års erfaring fra Perkins og Kubota motorer. Han er av de som svarer på telefon og e-post. Gjennom sin kunnskap om deler for disse to motormerkene, kan han gi korrekt hjelp når du trenger det.

Siden Runar har jobbet lenge med våre produkter, kan han også hjelpe med deler til eldre Perkins motorer. Ikke gi opp forsøket med å skaffe deler til en Perkins motor som har gått ut av produksjon før du har prøvd oss.

Kontakt ham gjerne på vår vanlige e-post adresse, eller ring 906 18 490. 

Runar Graarud. Runar har 20 års erfaring fra Perkins og Kubota motorer. Han er av de som svarer på telefon og e-post. Gjennom sin kunnskap om deler for disse to motormerkene, kan han gi korrekt hjelp når du trenger det. Siden Runar har jobbet lenge med våre produkter, kan han også hjelpe med deler til eldre Perkins motorer. Ikke gi opp forsøket med å skaffe deler til en Perkins motor som har gått ut av produksjon før du har prøvd oss. Kontakt ham gjerne på vår vanlige e-post adresse, eller ring 906 18 490.
Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven

Få med deg siste nytt:

Bestselger
Oljefilter Perkins

Kort type 130 mm. 


Utviklet av Bysant AS