Meny
Søk
Ring oss:
906 18 490

Om oss.

Dieselmann AS er eid av Tom Andersen. Bedriftens ide, er å levere rimeligere deler for Perkins og Kubota motorer. 

Utfordringen ved reparasjon og service, er kunnskap for den som ikke driver med det spesielle motormerket. Vi spesialiserer vi oss kun på motordeler, og har mange års kunnskap om Perkins og Kubota. Samtidig har vi lavere marginer enn de vanlige importørene, og dette kommer kunden til gode.

Dieselmann AS er eid av Tom Andersen. Bedriftens ide, er å levere rimeligere deler for Perkins og Kubota motorer. Utfordringen ved reparasjon og service, er kunnskap for den som ikke driver med det spesielle motormerket. Vi spesialiserer vi oss kun på motordeler, og har mange års kunnskap om Perkins og Kubota. Samtidig har vi lavere marginer enn de vanlige importørene, og dette kommer kunden til gode.

Tom Andersen.

Firmaet ble startet av Tom Andersen i 2017. Han er også en av de som svarer på telefon eller e-post.

Tom har 12 års erfaring gjennom drift av eget verksted, 2 år som servicesjef i truckbransjen og 16 år som servicesjef nettopp mot Perkins dieselmotorer. Denne bakgrunnen gjør at han også kan svare på de mer kompliserte spørsmålene rundt dagens moderne motorer.

Kontakt ham på bedriftens e-post adresse, eller ring 906 18 490.

Tom Andersen. Firmaet ble startet av Tom Andersen i 2017. Han er også en av de som svarer på telefon eller e-post. Tom har 12 års erfaring gjennom drift av eget verksted, 2 år som servicesjef i truckbransjen og 16 år som servicesjef nettopp mot Perkins dieselmotorer. Denne bakgrunnen gjør at han også kan svare på de mer kompliserte spørsmålene rundt dagens moderne motorer. Kontakt ham på bedriftens e-post adresse, eller ring 906 18 490 .

Runar Graarud.

Runar har 20 års erfaring fra Perkins og Kubota motorer. Han er av de som svarer på telefon og e-post. Gjennom sin kunnskap om deler for disse to motormerkene, kan han gi korrekt hjelp når du trenger det.

Siden Runar har jobbet lenge med våre produkter, kan han også hjelpe med deler til eldre Perkins motorer. Ikke gi opp forsøket med å skaffe deler til en Perkins motor som har gått ut av produksjon før du har prøvd oss.

Kontakt ham på bedriftens e-post adresse, eller ring 906 18 490

Runar Graarud. Runar har 20 års erfaring fra Perkins og Kubota motorer. Han er av de som svarer på telefon og e-post. Gjennom sin kunnskap om deler for disse to motormerkene, kan han gi korrekt hjelp når du trenger det. Siden Runar har jobbet lenge med våre produkter, kan han også hjelpe med deler til eldre Perkins motorer. Ikke gi opp forsøket med å skaffe deler til en Perkins motor som har gått ut av produksjon før du har prøvd oss. Kontakt ham på bedriftens e-post adresse, eller ring 906 18 490 .
Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven

Siste nytt:

Bestselger
Dieselfilter Perkins

26561117, CAV type.


Utviklet av Bysant AS