Meny
Søk
Logo
Ring oss:
906 18 490

Om oss.

Dieselmann AS' formål, er å levere rimeligere deler for Perkins og Kubota motorer. 

Utfordringen ved reparasjon og service, er kunnskap for den som ikke driver med det spesielle motormerket. Vi spesialiserer vi oss kun på motordeler, og har mange års kunnskap om Perkins og Kubota. Samtidig har vi lavere marginer enn de vanlige importørene, og dette kommer kunden til gode.

Dieselmann AS' formål, er å levere rimeligere deler for Perkins og Kubota motorer. Utfordringen ved reparasjon og service, er kunnskap for den som ikke driver med det spesielle motormerket. Vi spesialiserer vi oss kun på motordeler, og har mange års kunnskap om Perkins og Kubota. Samtidig har vi lavere marginer enn de vanlige importørene, og dette kommer kunden til gode.
Artikkelbilde
Runar Graarud - Daglig leder og salg deler.

Runar er bedriftens daglige leder. Han har 20 års erfaring fra Perkins og Kubota motorer. Gjennom sin kunnskap om deler for disse to merkene, kan han gi korrekt hjelp når du trenger det.

Siden Runar har jobbet lenge med våre produkter, kan han også hjelpe med deler til eldre Perkins motorer. Ikke gi opp forsøket med å skaffe deler til en Perkins motor som har gått ut av produksjon før du har prøvd oss.

Kontakt ham på bedriftens e-post adresse, eller ring 906 18 490

Runar er bedriftens daglige leder. Han har 20 års erfaring fra Perkins og Kubota motorer. Gjennom sin kunnskap om deler for disse to merkene, kan han gi korrekt hjelp når du trenger det. Siden Runar har jobbet lenge med våre produkter, kan han også hjelpe med deler til eldre Perkins motorer. Ikke gi opp forsøket med å skaffe deler til en Perkins motor som har gått ut av produksjon før du har prøvd oss. Kontakt ham på bedriftens e-post adresse, eller ring 906 18 490 .
Artikkelbilde
Tom Andersen - Salg motorer og deler.

Tom fokuserer hovedsaklig på salg av motorer, men i tillegg også deler.

Han har 12 års erfaring gjennom drift av eget verksted, 2 år som servicesjef i truckbransjen og 16 år servicesjef med Perkins og Kubota motorer. Bakgrunnen gjør at han også kan svare på de mer kompliserte spørsmålene rundt dagens moderne motorer.

Kontakt ham på bedriftens e-post adresse, eller ring 906 18 490.

Tom fokuserer hovedsaklig på salg av motorer, men i tillegg også deler. Han har 12 års erfaring gjennom drift av eget verksted, 2 år som servicesjef i truckbransjen og 16 år servicesjef med Perkins og Kubota motorer. Bakgrunnen gjør at han også kan svare på de mer kompliserte spørsmålene rundt dagens moderne motorer. Kontakt ham på bedriftens e-post adresse, eller ring 906 18 490 .
Artikkelbilde
Joar Engen - Teknisk ansvarlig.

Joar har arbeidet med Perkins og Kubota motorer i 13 år hos den tidligere importøren av disse produktene. Med fagbrev i maskinfag, har han inngående kunnskap om motorer og elektronikk.

Han er vår teknisk ansvarlige, og svarer på e-post og telefon.

Kontakt ham på bedriftens e-post adresse, eller ring 906 18 490

Joar har arbeidet med Perkins og Kubota motorer i 13 år hos den tidligere importøren av disse produktene. Med fagbrev i maskinfag, har han inngående kunnskap om motorer og elektronikk. Han er vår teknisk ansvarlige, og svarer på e-post og telefon. Kontakt ham på bedriftens e-post adresse, eller ring 906 18 490 .
Artikkelbilde
Tommy Ringdalen - Salg deler.

Tommy har vært ansatt hos den tidligere importøren av Perkins og Kubota i 10 år. Med fagbrev i bilfag, har han god kunnskap om våre motormerker. 

Han selger reservedeler til Perkins og Kubota motorer, og svarer på e-post og telefon.

Kontakt ham på bedriftens e-post adresse, eller ring 906 18 490

Tommy har vært ansatt hos den tidligere importøren av Perkins og Kubota i 10 år. Med fagbrev i bilfag, har han god kunnskap om våre motormerker. Han selger reservedeler til Perkins og Kubota motorer, og svarer på e-post og telefon. Kontakt ham på bedriftens e-post adresse, eller ring 906 18 490 .
Inkl mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven

Siste nytt:

Bestselger
Oljefilter Perkins

2654403. Perkins 3.152, 4.108, 4.236 og ....


Utviklet av Bysant AS